Philips Μπλέντερ για Smoothies 1lt 350W Λευκό (HR2602/00) (PHIHR2602.00)

55,30 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Philips Μπλέντερ για Smoothies 1lt 350W Λευκό (HR2602/00) (PHIHR2602.00)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Ισχυρός Kινητήρας 350 W

Μπορείτε να φτιάξετε τα πιο απαλά μείγματα εύκολα και γρήγορα. Με τον ισχυρό κινητήρα 350 W και τη λεπίδα 4 αστέρων, μπορείτε να αναμίξετε επιμελώς τα αγαπημένα σας συστατικά σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Θρυμματισμός Πάγου

Το μίνι μπλέντερ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, από ντιπ λαχανικών μέχρι υγιεινά smoothies. Μπορείτε να αναμίξετε καλά και να πολτοποιήσετε/σπάσετε όλα τα είδη των συστατικών, από μαλακά υλικά όπως το ακτινίδιο μέχρι σκληρά υλικά όπως παγάκια.

Συμπαγής Σχεδιασμός

Χάρη στη συμπαγή και μοντέρνα σχεδίασή του, μπορείτε να αποθηκεύσετε το μίνι μπλέντερ σας στον πάγκο της κουζίνας και να το χρησιμοποιείτε αμέσως ακόμη και τις πιο απαιτητικές μέρες.

Αποσπώμενα Μέρη

Κατάλληλα για Πλυντήριο Πιάτων

Όλα τα αποσπώμενα μέρη του μπλέντερ της Philips πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

2 Ρυθμίσεις Ταχύτητας

Μπορείτε να φτιάχνετε τέλεια smoothies κάθε φορά ελέγχοντας πόσο γρήγορα και καλά θέλετε να ανακατεύετε τα υλικά με τα δύο κουμπιά ελέγχου ταχύτητας.

Μπουκάλι Μεταφοράς

Απολαύστε υγιεινά smoothies ακόμα και στις μετακινήσεις σας με το πρακτικό φορητό δοχείο αξεσουάρ.

Αφαιρούμενη Λεπίδα

Η αφαιρούμενη λεπίδα έχει σχεδιαστεί για καλύτερο καθαρισμό. Η λεπίδα 4 αστέρων μπορεί να διαχωριστεί από την κανάτα του μπλέντερ και να καθαριστεί γρήγορα και εύκολα μετά από κάθε χρήση.

Γιατί να επιλέξετε μπλέντερ;

Η επιλογή ενός μπλέντερ για την κουζίνα σας θα κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χρόνο, μιας και μπορεί να εκτελέσει την ίδια εργασία σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι ένας απλός πολυκόπτης τροφίμων.

Ιδανικό για άλεση φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και άλλων τροφών, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού σας, μέχρι και των ενδιάμεσων σνακ. Χρειάζεται, απλώς να καθαρίσετε τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στην κανάτα του μπλέντερ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε διαφορετικά σκεύη.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

PHIHR2602.00
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: