Sony Wireless Headphones WH-CH520 Black (WHCH520B.CE7)

55,00 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Sony Wireless Headphones WH-CH520 Black (WHCH520B.CE7)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Ο δικός σας ήχος, όπως σας αρέσει με τα νέα Sony WH-C520!

Προσαρμόστε τον ήχο στις προτιμήσεις σας επιλέγοντας από μια ποικιλία προεπιλεγμένων ρυθμίσεων, έτσι ώστε η ποιότητα ήχου να ταιριάζει με το είδος της μουσικής που ακούτε. Κάντε τον ήχο της μουσικής σας πιο φυσικό. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν κάθε κομμάτι χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) της Sony τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει την πρωτότυπη εγγραφή.

Πιστοποιημένα ακουστικά για μια εξατομικευμένη εμπειρία
Με τα πιστοποιημένα για 360 Reality Audio ακουστικά και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να έχετε βελτιωμένη εμπειρία χρήσης αναλύοντας το σχήμα του αυτιού σας, και να απολαμβάνετε καθηλωτική ακρόαση μουσικής.
Αδιάκοπη λειτουργία για μέρες
Με διάρκεια μπαταρίας έως και 50 ώρες, μπορείτε να ακούτε τη μουσική που αγαπάτε χωρίς να ανησυχείτε ότι η μπαταρία θα εξαντληθεί. Και, αν η μπαταρία των ακουστικών εξαντλείται, μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών μπορεί να σας προσφέρει 1.5 ώρα χρόνου ακρόασης.
Ενσωματωμένο μικρόφωνο για καθαρότερο ήχο στις κλήσεις
Με ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας και επεξεργασία εξάλειψης ήχου, το WH-CH520 μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των κλήσεων, για καθαρό ήχο ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή
Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα τα ακουστικά με laptop με Windows 11 ή Windows 10, με επιτραπέζιο υπολογιστή ή με tablet. Επιλέγοντας τη λειτουργία σύζευξης, εμφανίζεται στις κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10 ένα αναδυόμενο παράθυρο με οδηγίες σύζευξης.
Φωνητικός έλεγχος
Πατήστε το κουμπί λειτουργίας φωνής για βοήθεια από τη Google ή τη Siri, έτσι ώστε να κάνετε ό,τι χρειάζεστε χωρίς να σταματήσετε αυτό που κάνετε εκείνη τη στιγμή — όπως την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών, την αποστολή γραπτών μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων, την ανεύρεση γρήγορων απαντήσεων και τη διαχείριση του ημερολογίου και των υπενθυμίσεών σας.

Χρώμα Μαύρο
Συνδεσιμότητα Bluetooth
Μικρόφωνο Ναι
Ρύθμιση Έντασης Ναι
Απόκριση ακουστικού (σε Hz) 20 Hz–20,000 Hz
Noise cancellation Όχι
Βάρος (gr) 147 gr
Διάρκεια μπαταρίας (hrs) 50 hrs
Τύπος On ear
WHCH520B.CE7
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: