Apple HomePod White (MQJ83D/A) (APPMQJ83DA)

389,60 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Apple HomePod White (MQJ83D/A) (APPMQJ83DA)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

ών Δυνατοτήτων

Η τεχνολογία ήχου που έχει σχεδιαστεί από την Apple και το προηγμένο λογισμικό λειτουργίας, παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας. Το ηχείο του Smart Hub HomePod, προσαρμόζεται έξυπνα σε κάθε αρχείο αναπαραγωγής και περιβάλλει κάθε σημείο του χώρου σας, με καθηλωτικό ήχο, υψηλών προδιαγραφών.

Λειτουργία Ανίχνευσης Χώρου

Με τη λειτουργία ανίχνευσης χώρου, το HomePod καταλαβαίνει αυτόματα τη θέση του σε ένα δωμάτιο χρησιμοποιώντας τα μικρόφωνά του για να ακούει τις αντανακλάσεις του ήχου. Ρυθμίζει τον ήχο ανάλογα, ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης, σε όποιο σημείο κι αν είναι τοποθετημένο.

Βιβλιοθήκη Apple Music

Το HomePod είναι κατασκευασμένο για να αναδεικνύει το καλύτερο δυνατό από το Apple Music. Ακούστε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και τραγούδια, από όλα τα είδη μουσικής, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, μέσα στο σπίτι σας. Με την εύκολη πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές βιβλιοθήκες στον κόσμο, η μουσική δεν χρειάζεται ποτέ να σταματήσει.

Άψογη Συνεργασία με Apple Συσκευές

Το HomePod συνεργάζεται άψογα με τις συσκευές Apple που διαθέτετε. Το Handoff σας επιτρέπει να μεταφέρετε ό,τι παίζει από το iPhone στο HomePod σας, χωρίς να χάνετε κανέναν ήχο. Μόνο με τη φωνή σας, και τη βοήθεια της Siri μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή το χαμένο σας iPhone μέσω του Find My.

Έξυπνος Έλεγχος χωρίς Κόπο.. με τη Siri

Το HomePod διαθέτει ενσωματωμένη τη Siri. Έτσι, ενέργειες όπως ο ορισμός υπενθυμίσεων και η αποστολή μηνυμάτων, το άναμμα των φώτων όταν περνάτε την πόρτα, η ρύθμιση της θερμοκρασίας, ακόμα και η οργάνωση του επόμενου party σας ως DJ είναι μόνο ένα "Hey Siri" μακριά. Διαχειριστείτε τη μέρα σας και ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας χωρίς κόπο με τηn έξυπνη βοηθό

APPMQJ83DA
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: