MOJE AUTO σπρέι καθαρισμού δερμάτινης ταπετσαρίας 19-024, 400ml

5,29 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

MOJE AUTO σπρέι καθαρισμού δερμάτινης ταπετσαρίας 19-024, 400ml

Σπρέι καθαρισμού και συντήρησης της δερμάτινης ταπετσαρίας του αυτοκινήτου. Αφήνει το δέρμα απαλό, εύπλαστο και βελτιώνει τις ιδιότητες του. Αποτρέπει τη βιολογική διάβρωση (αποσύνθεση που οφείλεται στη δραστηριότητα των βακτηρίων και μυκήτων) και επαναφέρει την προηγούμενη εμφάνιση κάνοντας την σαν καινούργια.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν από τη χρήση. Δοκιμάστε αν ξεβάφει από τον πρώτο καθαρισμό σε μια μικρή, κρυμμένη περιοχή. Απλώστε επάνω στην επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί με ένα μαλακό πανί. Αφήστε να σταθεί για λίγο (περίπου 1 λεπτό). Τρίψτε απαλά με καθαρό και στεγνό πανί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δοχείο υπό πίεση. Προστατέψτε το από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία και μην το εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 50 °C. Αποφύγετε την εισπνοή των ατμών. Μπορεί να εκραγεί σε χώρο χωρίς επαρκή εξαερισμό. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης, καλέστε αμέσως ένα γιατρό. Μετά τη χρήση, μην τρυπηθεί ή καεί. Να φυλάσσεται μακριά από πηγές ανάφλεξης, μην καπνίζετε στην περιοχή του ψεκασμού.

Περιέχει: Νάφθα (πετρέλαιο), προϊόν υδρογονοπυρόλησης



Τεχνική υποστήριξη πελατών
Χρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν; Λύσε όλες σου τις απορίες συνομιλώντας μαζί μας! Η υπηρεσία Help Line προσφέρει την δυνατότητα σε εσένα, τον τελικό καταναλωτή, να μιλήσεις με το καταρτισμένο τμήμα της DATA & MEDIA EE για να λύσει τις απορίες σου, να σε συμβουλεύσει και να σε καθοδηγήσει.

Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email!
Τηλέφωνο: 6956037673 (και Viber)
email: [email protected]

Η υπηρεσία Help Line λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 17.00 (πλην επίσημων αργιών).

MOJE AUTO
19-024

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Καθαριστικό
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: