Ugreen CM473 Hub USB-C to 4x USB 3.0 (20841)

15,34 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Ugreen CM473 Hub USB-C to 4x USB 3.0 (20841)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Αν ψάχνετε για μια λύση για να χρησιμοποιήσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ο διανομέας USB είναι ιδανικός για εσάς. Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Η ευελιξία του επιτρέπει τόσο τη σύνδεση πρόσθετων αξεσουάρ στον υπολογιστή, όπως πληκτρολόγιο ή ηχεία, όσο και την ταυτόχρονη ανάγνωση πολλών μονάδων flash. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης λειτουργία OTG, ώστε να έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε το επιλεγμένο αξεσουάρ στο smartphone σας. USB έκδοση 3.0. φροντίζει για μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως 5Gb/s.

Μεγάλος αριθμός αρχείων σε πολλές μονάδες flash; Δεν χρειάζεται πλέον να βγάλετε το ένα για να χρησιμοποιήσετε το επόμενο. Το Ugreen USB Hub διαθέτει έως και τέσσερις θύρες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα και χρησιμοποιήστε διαφορετικά αξεσουάρ χωρίς να περιορίσετε τις δυνατότητές σας. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα σύγχρονο πρότυπο USB-C με λειτουργία Power Delivery, χάρη στην οποία μπορεί εύκολα να αντεπεξέλθει τόσο στη φόρτιση του φορητού υπολογιστή σας όσο και στη μετάδοση δεδομένων.

Δεν χρειάζεται να έχετε το φορητό υπολογιστή σας στο χέρι για να δείτε σημαντικά αρχεία. Εξοπλισμένος με λειτουργία OTG, ο προσαρμογέας σάς επιτρέπει να ανοίγετε τα απαραίτητα έγγραφα στο τηλέφωνό σας. Το μικρό μέγεθος στο οποίο είναι κατασκευασμένο σας επιτρέπει να το έχετε μαζί σας οπουδήποτε, ώστε να έχετε τα πιο σημαντικά αρχεία σας οπουδήποτε.

Ο προσαρμογέας Ugreen CM473 είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και επικαλυμμένος με υλικό που αποτρέπει την υπερθέρμανση ή την υπερβολική τάση. Είναι ασφαλές για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο hub και τις προστατεύει από τη διαγραφή αρχείων.

Η έκδοση USB 3.0 είναι 10 φορές πιο γρήγορη από την προηγούμενη έκδοση 2.0 και μεταφέρει δεδομένα με απίστευτη ταχύτητα έως και 5 Gbps, οπότε ακόμη και τα μεγαλύτερα αρχεία θα ανοίγουν χωρίς πρόβλημα. Η θύρα USB-C σάς επιτρέπει να συνδέεστε σε πολλές συσκευές που διαθέτουν αυτήν την είσοδο, όπως: Apple MacBook Pro / MacBook, Dell XPS13/ XPS15/ Inspiron 15 7000/ Inspiron 13 7000, HP Spectre/Envy/13/X360, ASUS Chromebook Flip / ASUS ZenBook 3/Pro/Flip, Lenovo Yoga 920/720/, Google Pixelbook/Pixel/Pixel 2, Samsung Chromebook Pro/Chromebook Plus/Galaxy Book/S9/S8/S8 Plus/Note 8, LG V20/V30/G6 /G5.

Εγγύηση (Μήνες) 12

20841
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: