Baseus Τρόμπα Αυτοκινήτου 50PSI με Καλώδιο Αναπτήρα 12V (CRCQ000001)

28,23 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Baseus Τρόμπα Αυτοκινήτου 50PSI με Καλώδιο Αναπτήρα 12V (CRCQ000001)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Έλλειψη αέρα στο ελαστικό σας στο δρόμο προς τη δουλειά ή ίσως πρόβλημα με τον εσωτερικό σωλήνα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με ποδήλατο; Ο μίνι συμπιεστής Baseus θα είναι αξιόπιστος σε τέτοιες περιπτώσεις. Με τη βοήθειά του, θα ξαναγεμίσετε αμέσως τον αέρα στα ελαστικά ή την μπάλα. Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό, θα το αποθηκεύσετε εύκολα. Μπορεί να τροφοδοτηθεί από οποιαδήποτε πρίζα αυτοκινήτου 12V και η οθόνη LED παρέχει εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες.

Ο μίνι συμπιεστής Baseus είναι μια συσκευή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε! Ο κινητήρας του προϊόντος φτάνει έως και τις 18000 στροφές ανά λεπτό, ώστε να μπορείτε να ξαναγεμίζετε γρήγορα τον αέρα στην μπάλα σας, για παράδειγμα. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να γεμίσετε ένα ελαστικό με 30 λίτρα αέρα. Ενώ, θα φουσκώσετε 4 λάστιχα αυτοκινήτου σε περίπου 25 λεπτά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι η έξυπνη άντληση. Ρυθμίστε την επιθυμητή πίεση και αφήστε την αντλία να λειτουργήσει - όταν επιτευχθεί η επιλεγμένη τιμή, ο μίνι συμπιεστής θα σταματήσει αυτόματα να λειτουργεί. Με το Baseus μπορείτε πάντα να απολαύσετε μια άνετη βόλτα.

Για να κάνετε τη χρήση του μίνι συμπιεστή βολική, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με οθόνη LED που θα σας παρέχει τις πιο βασικές πληροφορίες. Η οθόνη θα εμφανίσει το αποτέλεσμα μέτρησης πίεσης κατά τη χρήση σε μονάδες: PSI ή Bar.

Μπορείτε να έχετε τη συσκευή Baseus μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Ο μίνι συμπιεστής ζυγίζει μόνο 480 g και οι διαστάσεις του είναι 220 x 46 x 48 mm. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στο σακίδιο, την τσάντα σας ή να το αποθηκεύσετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, το προϊόν είναι εξοπλισμένο με φακό για να διευκολύνει τη χρήση του μετά το σκοτάδι.

Brand Baseus
Model CRCQ000001
Input voltage 12V (via cigarette lighter socket)
Light source LED
Pressure range 0.2-150 PSI
Tube length 18 cm
Pumping speed 30 l / min
Dimensions 220 x 46 x 48 mm
Weight 480g
Cable length 3 m
Color black
BASCRCQ000001
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: