Logitech MK470 Slim Wireless Combo Graphite,US International (Qwerty) (920-009204) (LOGMK470GRPH)

56,76 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Logitech MK470 Slim Wireless Combo Graphite,US International (Qwerty) (920-009204) (LOGMK470GRPH)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Εξαιρετικά λεπτό, μικρού μεγέθους και με ιδιαίτερο στιλ σετ πληκτρολογίου και ποντικιού, ιδανικό για να εργάζεσαι με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μίνιμαλ, μοντέρνο, λεπτό

Το λεπτό σετ MK470 ξεχωρίζει για την απλότητά του. Το λεπτό προφίλ και η μίνιμαλ σχεδίαση μετατρέπουν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σε διακοσμητικά στοιχεία, για ένα τακτοποιημένο, κομψό γραφείο.

Παραγωγικότητα και εξοικονόμηση χώρου

Το μικρό πληκτρολόγιο περιλαμβάνει αριθμητικό πληκτρολόγιο και 12 συντομεύσεις FN, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα πλήκτρα που χρειάζεστε. Το λεπτό ποντίκι είναι εξαιρετικά φορητό και μπορείτε εύκολα να το τοποθετείτε στην τσάντα του laptop ή στην τσέπη σας, για να μπορείτε να εργάζεστε όπου και αν βρίσκεστε.

Το μικρότερο μέγεθος του σετ σημαίνει ότι θα μπορείτε να εργάζεστε ακόμη και στα πιο μικρά γραφεία, έχοντας το ποντίκι σε βολική απόσταση.

Ομαλή, άνετη χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού

Τα πλήκτρα με ψαλίδια και χαμηλό προφίλ παρέχουν ομαλή και γνώριμη εμπειρία πληκτρολόγησης που θυμίζει laptop. Το λείο σχήμα του ποντικιού, που θυμίζει βότσαλο, ταιριάζει τέλεια και στα δύο χέρια χάρη στην αμφιδέξια σχεδίασή του.

Αθόρυβη εργασία

Το αθόρυβο πληκτρολόγιο και το ποντίκι που κάνει λιγότερο θόρυβο κατά 90%, σύμφωνα με τις δοκιμές στο εργαστήριο, εξασφαλίζουν ένα αθόρυβο περιβάλλον εργασίας για εσάς και τους γύρω σας.

Εύκολη, αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση

Ένας απλός δέκτης USB άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας προσφέρει ισχυρή ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz με εμβέλεια 10 μέτρων 2. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ένα τακτοποιημένο γραφείο χωρίς καλώδια και την ελευθερία να τοποθετείτε τις συσκευές σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς αλλαγή μπαταρίας

Χάρη στη διάρκεια μπαταρίας 18 μηνών του ποντικιού και 36 μηνών του πληκτρολογίου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για το αν θα "μείνεις" από μπαταρία. Και τα δύο αξεσουάρ εισέρχονται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας όταν δεν χρησιμοποιούνται.

LOGMK470GRPH
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: