Xiaomi FlipBuds Pro Black (BHR5114GL) (XIABHR5114GL)

281,91 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Xiaomi FlipBuds Pro Black (BHR5114GL) (XIABHR5114GL)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Τεχνολογία ήχου Qualqomm

Διαθέτουν ένα εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ισχύος chip ήχου Qualcomm QCC5151 και εξαιρετικά δυναμικά 11 mm ακουστικά ήχου. Η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 5.2 και οι δραστηριότητες χαμηλού λανθάνοντος χρόνου όπως το gaming δεν αποτελούν πρόβλημα για τα νέα ακουστικά.

Active Noise Cancellation

Μπορούν να αποκλείσουν θόρυβο έως και 40dB στην ισχυρότερη ρύθμιση του ANC. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών επιπέδων ANC, για καθημερινή χρήση, για γραφείο ή για ταξίδι, ανάλογα με το περιβάλλον προσφέροντας την βέλτιστη απόδοση ακύρωσης θορύβου. Η πρόσβαση στις ρυθμίσεις αυτές γίνεται μέσω του αναδυόμενου μενού ρυθμίσεων MIUI (σε τηλέφωνα Xiaomi) ή της εφαρμογής XiaoAI σε άλλα Android smartphones.

3 μικρόφωνα noise cancellation

Τα τρία μικρόφωνα συνεργάζονται για να επεξεργάζονται ήχους φωνής και περιβάλλοντος ξεχωριστά. Έτσι μειώνουν τον θόρυβο και αποτυπώνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές, έτσι ώστε κάθε λέξη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης να είναι καθαρή. Επιπλέον με το transparency mode μπορείς να έχεις άμεση επαφή με το περιβάλλον γύρω και παράλληλα να συνομιλείς με μεγάλη ευκρίνεια.

Κατασκευαστής

Xiaomi
XIABHR5114GL
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: