• Με έκπτωση!
  • -30%
DEVOLO Powerline 9296, dLAN� 550 duo+ Single Adapter with AC Pass Through

DEVOLO Powerline 9296, dLAN 550 duo+ Single Adapter with AC Pass Through

44,87 €
64,10 €
Έκπτωση 30%
Με Φ.Π.Α
Features

DEVOLO Powerline 9296, dLAN 550 duo+ Single Adapter with AC Pass Through

Ποσότητα Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Χαρακτηριστικά Προϊόντος .

Συνδέστε το καλύτερο: Η πρωτοποριακή τεχνολογία Powerline κάνει το οικιακό σας δίκτυο ακόμα πιο εύκολο και βασίζεται σε πολυμέσα! Έχετε γρήγορη λήψη Internet σε οποιαδήποτε ηλεκτρική πρίζα με το dLAN® 550 duo + Starter Kit. Συνδέστε απευθείας συσκευές συμβατές με δίκτυο χρησιμοποιώντας δύο ενσωματωμένες συνδέσεις Fast Ethernet LAN και απολαύστε Internet υψηλής ταχύτητας σε όλο το σπίτι.

Ροή του τελευταίου blockbuster ή απολαύστε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς χωρίς την ταλαιπωρία των χρόνων φόρτωσης και καθυστερήσεων. Το dLAN 1200+ WiFi ac το καθιστά δυνατό - επίσης για μουσικά ή YouTube μαθήματα μαγειρικής και DIY, φυσικά.

Γραφείο στο σπίτι .

Εξοπλίστε το γραφείο σας με την τελευταία τεχνολογία dLAN και επωφεληθείτε από τη γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων. Είτε το γραφείο σας βρίσκεται στο υπόγειο είτε στον τελευταίο όροφο του σπιτιού: το dLAN μεταφέρει το Διαδίκτυο ακριβώς όπου το χρειάζεστε.

Παιχνίδια .

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την κονσόλα παιχνιδιών σας στο Διαδίκτυο με ευκολία. Επωφεληθείτε από τις πολλές επιλογές που προσφέρει το dLAN και μην κάνετε συμβιβασμούς. Η ομαλή ροή και τα παιχνίδια διασφαλίζουν την καλύτερη ψυχαγωγία απευθείας στο σπίτι σας.

9296

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη Σύνδεση
Όχι
Ταχύτητα Overline
500 Mbps
Passthrough
Ναι
Θύρες Ethernet
2
chat Σχόλια (0)

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: