Baseus Φορτιστής Αυτοκινήτου Λευκός Grain Pro Συνολικής Έντασης 3.1A με Θύρες: 2xUSB (CCALLP-02)

5,39 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Baseus Φορτιστής Αυτοκινήτου Λευκός Grain Pro Συνολικής Έντασης 3.1A με Θύρες: 2xUSB (CCALLP-02)

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Ο φορτιστής αυτοκινήτου της Baseus σας επιτρέπει να φορτίζετε 2 συσκευές ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς και ο συνεπιβάτης σας μπορείτε να φορτίζετε τα τηλέφωνά σας ταυτόχρονα. Το ρεύμα υψηλής έντασης επιτρέπει υψηλή απόδοση και γρήγορη ταχύτητα φόρτισης. Ωστόσο, το CCALLP-02 δεν υποστηρίζει πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης. Με τον φορτιστή της Baseus, δεν θα φορτίζετε μόνο τη συσκευή σας Android ή Apple, αλλά και πλοήγηση GPS, ακουστικά, εξοπλισμό κάμερας, powerbanks, ηλεκτρονικά τσιγάρα και πολλά άλλα.

Ο φορτιστής είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά στη φλόγα υλικά PC και ABS, καθιστώντας τον ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Ως αποτέλεσμα, το CCALLP-02 μοιάζει πάντα σαν καινούργιο. Το υλικό του υπολογιστή είναι ανθεκτικό στις κρούσεις και στη θερμότητα, γεγονός που καθιστά τον φορτιστή ανθεκτικό και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μικρό του μέγεθος κάνει τον φορτιστή να ταιριάζει τέλεια με τους περισσότερους αναπτήρες.

Ο φορτιστής της Baseus έχει περάσει πολλές δοκιμές ασφαλείας και έχει κερδίσει πολλαπλές πιστοποιήσεις, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε χωρίς ανησυχία. Το chipset ελέγχου ταιριάζει με το ρεύμα σε κάθε συσκευή και την προστατεύει από ζημιές. Με 7 επίπεδα προστασίας, τόσο η συσκευή όσο και ο φορτιστής σας προστατεύονται από υπερφόρτιση, υπερφόρτιση, υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερβολικό ρεύμα, βραχυκύκλωμα και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

rand Baseus
Model CCALLP-02
Material PC + ABS
Color white
Product size 46.8 x 26.5 mm
Compatibility universal
Ports USB1:5V/2.4A; USB2:5V/2.4A
Output power 5V/4.8A
Input voltage DC 12-24V
BASCCALLP-02
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: