Baseus Milky Way Electric Bracket Wireless Charging (15W) Black (WXHW02-01)

22,30 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Baseus Milky Way Electric Bracket Wireless Charging (15W) Black

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Η Ηλεκτρική βάση αυτοκινήτου με επαγωγικό φορτιστή διαθέτει ένα γρήγορο ασύρματο σύστημα φόρτισης που φορτίζει το τηλέφωνό σας έως και 3 φορές πιο γρήγορα από τους κανονικούς φορτιστές 5W. Είναι εύκολο στη χρήση, επιτρέποντας την απρόσκοπτη λειτουργία ακόμη και με το ένα χέρι. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και οι σιαγόνες της λαβής είναι επενδεδυμένες με εύκαμπτη σιλικόνη για την αποφυγή γρατσουνιών στη θήκη του τηλεφώνου. Ο οπίσθιος φωτισμός προσθέτει μια φουτουριστική εμφάνιση και ενημερώνει για την κατάσταση φόρτισης.


Ευρεία συμβατότητα και πρακτικός σχεδιασμός

Η βάση είναι συμβατή με τους περισσότερους τύπους αεραγωγών αυτοκινήτου. Σχεδιασμένο για smartphone από 4,7 έως 6,5 ίντσες. Ο επαγωγικός φορτιστής Baseus διαθέτει πρακτικό οπίσθιο φωτισμό LED που αλλάζει ανάλογα με την κατάσταση φόρτισης. Η βάση διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα στερέωσης που εγγυάται σταθερότητα ακόμα και σε πολύ ανώμαλους δρόμους.

Εύκολη λειτουργία

Η θήκη έχει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα που είναι πολύ ευαίσθητος, οπότε απλά ξεκινήστε να τοποθετείτε το τηλέφωνο στη θήκη και ο αισθητήρας θα το εντοπίσει αυτόματα και θα αρχίσει να κλείνει τις σιαγόνες. Για να βγάλετε το τηλέφωνο από τη βάση, απλώς βάλτε το δάχτυλό σας στο κουμπί αφής, το οποίο θα απελευθερώσει αμέσως το smartphone σας.

 Ευρείες δυνατότητες προσαρμογής

Η περιστρεφόμενη κεφαλή μπάλας επιτρέπει 360 μοίρες περιστροφής για να προσαρμόσετε τη λαβή στις ανάγκες σας και να ορίσετε τη βέλτιστη γωνία θέασης.

Ένα σωρό προστασίες

Η θήκη παρέχει πλήρη προστασία τόσο για το αξεσουάρ όσο και για το τηλέφωνο. Διαθέτει προστασία από υπερφόρτωση, υπέρταση και υπερένταση καθώς και από υπερθέρμανση.

WXHW02-01
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: