Philips 50PUS7607 Smart 4K UHD TV 50'' (50PUS7607/12) (PHI50PUS7607)

413,37 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Philips 50PUS7607 Smart 4K UHD TV 50'' (50PUS7607/12) (PHI50PUS7607)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Απολαύστε την εικόνα και τον ήχο που θέλετε, με αυτή τη λιτή smart TV. Θα απολαύσετε ευκρινείς, ζωντανές ταινίες και σειρές, καθώς και ομαλό gaming με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρη στον κορυφαίο ήχο Dolby Atmos, θα απολαμβάνετε στο έπακρο τη μουσική και τα soundtrack.

Ζωντανές εικόνες. Τηλεόραση 4K UHD LED της Philips.

Απολαύστε όλα όσα παρακολουθείτε σε αυτήν την τηλεόραση 4K UHD LED. Το σύστημα Pixel Precise Ultra HD της Philips βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για να σας προσφέρει ευκρινείς εικόνες, πλούσια χρώματα και ομαλή κίνηση. Έτσι, απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης κάθε φορά.

Dolby Vision και Dolby Atmos

Με τα ενσωματωμένα Dolby Vision και Dolby Atmos, οι ταινίες, οι εκπομπές και τα παιχνίδια σας έχουν απίστευτη εικόνα και ήχο. Δείτε την εικόνα όπως την εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης και ξεχάστε τις απογοητευτικές, σκοτεινές σκηνές που δεν φαίνονται! Ακούστε καθαρά κάθε λέξη. Απολαύστε ηχητικά εφέ σαν να συμβαίνουν γύρω σας.

Λεπτή τηλεόραση

Ψάχνετε μια τηλεόραση που ταιριάζει με τον χώρο σας; Η σχεδόν χωρίς πλαίσιο οθόνη αυτής της Smart TV 4K ταιριάζει με κάθε εσωτερικό χώρο, ενώ τα λεπτά πόδια από μαύρο ματ υλικό κάνουν την οθόνη να φαίνεται σαν να αιωρείται. Η συσκευασία και τα ένθετα των προϊόντων μας είναι από ανακυκλωμένο χαρτόνι και χαρτί.

Ό,τι καλύτερο για παιχνίδια

Η τηλεόραση Philips σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κονσόλα σας, με γρήγορο παιχνίδι και ομαλά γραφικά. Η συνδεσιμότητα HDMI με υποστήριξη VRR και η ρύθμιση χαμηλού χρόνου αναμονής ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ενεργοποιείτε την κονσόλα.

SAPHI

Το SAPHI είναι ένα γρήγορο και έξυπνο λειτουργικό σύστημα που κάνει τη χρήση της Philips Smart TV πραγματική ευχαρίστηση. Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πρόσβαση με ένα κουμπί σε ένα εύκολο μενού με εικονίδια. Χρησιμοποιήστε την τηλεόραση με ευκολία και περιηγηθείτε γρήγορα σε διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές της Philips Smart TV.

Κατασκευαστής PHILIPS
Τύπος Οθόνης LED
Μέγεθος Οθόνης 50''
Χρώμα Black
Ανάλυση Οθόνης 4K UHD (3840x2160)
Συνδεσιμότητα 3xHDMI, 2xUSB, Ethernet, WiFi, Bluetooth, Digital Audio out (optical), Headphones out
Speaker 20W (2x10W)
Διαστάσεις 1111.3 x 673.9 x 246.8 (with stand)
Βάρος 9.3 Kg (with stand)
Επιπρόσθετα Dolby Vision | HLG (Hybrid Log Gamma) | Με συμβατότητα HDR10+

PHI50PUS7607

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση Οθόνης
4K
Μέγεθος Οθόνης
50''
chat Σχόλια (0)

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: