Καφετιέρα Φίλτρου Bosch White (TKA6A041) (BSHTKA6A041)

47,26 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Καφετιέρα Φίλτρου Bosch White (TKA6A041) (BSHTKA6A041)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Η καφετιέρα φίλτρου TKA6A041 της Bosch ενισχύει το άρωμα και τη δύναμη του καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, διαθέτει αφαιρούμενη δεξαμενή νερού για εύκολη και γρήγορη συμπλήρωση νερού, ακριβώς κάτω από τη βρύση. Ακόμα, το φίλτρο χαρτιού γεμίζει και αφαιρείται εύκολα χάρη στη περιστρεφόμενη βάση φίλτρου. Τέλος, με το EasyDescale3 διευκολύνεται η αφαλάτωση - για μεγαλύτερη απόλαυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Aroma +: ενισχύει το άρωμα και τη δύναμη του καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού

Αφαιρούμενη δεξαμενή νερού: εύκολη και γρήγορη συμπλήρωση νερού, ακριβώς κάτω από τη βρύση.

Διακοπή διαρροής: δεν υπάρχουν πλέον σταγόνες ή λεκέδες κατά την αφαίρεση της κανάτας.

Περιστρεφόμενη βάση φίλτρου: το φίλτρο χαρτιού γεμίζει και αφαιρείται εύκολα χάρη στη περιστρεφόμενη βάση φίλτρου.

EasyDescale3: τρεις λειτουργίες διευκολύνουν την αφαλάτωση - για μεγαλύτερη απόλαυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής

Θήκη φίλτρου που διευκολύνει την προετοιμασία του καφέ

Ανυπομονείς για τον πρώτο πρωινό καφέ, αλλά σε απασχολεί η προετοιμασία του;

Με την περιστρεφόμενη βάση φίλτρου, μπορείς να ετοιμάσεις τον πρωινό καφέ σχεδόν όσο κοιμάσαι. Απλώς τράβηξε τη θήκη φίλτρου προς τα έξω, γέμισε ή αφαίρεσε το φίλτρο χαρτιού, τοποθέτησέ τη ξανά πίσω στη θέση της και έτοιμος!

EasyDescale3: μεγαλύτερη απόλαυση με πρακτική υποστήριξη για αφαλάτωση

Απόλαυσε την καφετιέρα και το μοναδικό άρωμα καφέ όσο το δυνατόν περισσότερο, με συχνή αφαλάτωση. Η λειτουργία EasyDescale3 με οθόνη και πρακτικό πρόγραμμα αφαλάτωσης προστατεύει την καφετιέρα σου.

Βελτιστοποίησε το πρόγραμμα, ρυθμίζοντας μεμονωμένα τη σκληρότητα του νερού. Η τακτική συντήρηση επεκτείνει, επίσης, τη διάρκεια ζωής της συσκευής και έτσι βοηθά, ταυτόχρονα, στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εύκολη συμπλήρωση νερού χάρη στην αφαιρούμενη δεξαμενή

Το γέμισμα της δεξαμενής νερού μπορεί να γίνει δύσκολο, εάν δεν είναι αφαιρούμενη. Με αυτή τη συσκευή, μπορείς να αφαιρέσεις γρήγορα και εύκολα τη δεξαμενή, να την γεμίσεις απευθείας κάτω από τη βρύση και στη συνέχεια να την τοποθετήσεις ξανά στη θέση της.

Τέλος στη διαρροή καφέ

Με την ελάχιστη δυνατή διαρροή καφέ, σταγόνες που θα μπορούσαν να κάψουν πάνω στην πλάκα θέρμανσης γίνονται παρελθόν . Η καφετιέρα παραμένει καθαρή και χωρίς λεκέδες, ενώ η καθημερινή και χρονοβόρα καθαριότητα δεν είναι πλέον απαραίτητη.

Πλήρες άρωμα για κάθε προτίμηση

Δεν χρειάζεται, πια, να φτιάχνεις επιπλέον δόση καφέ, αν προτιμάς πιο έντονη και δυνατή γεύση. Το κουμπί Aroma + ενισχύει τη γεύση και η συσκευή προσαρμόζει ανάλογα τη ροή του νερού. 

Απόλαυσε το τέλειο άρωμα όποτε και όπως θέλεις - εντονότερο το πρωί για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα και πιο ελαφρύ μέσα στην ημέρα, για να σε κρατήσει μέχρι το βράδυ.

Κατασκευαστής

Bosch
BSHTKA6A041
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: