TP-LINK Powerline TL-WPA8631P Kit v3 AV1300 Gigabit Passthrough Starter Wi-Fi Kit (TL-WPA8631PKIT)

TP-LINK Powerline TL-WPA8631P Kit v3 AV1300 Gigabit Passthrough Starter Wi-Fi Kit (TL-WPA8631PKIT)

122,90 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

TP-LINK Powerline TL-WPA8631P Kit v3 AV1300 Gigabit Passthrough Starter Wi-Fi Kit (TL-WPA8631PKIT)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Το TL-WPA8631PKIT AV1300 Powerline επεκτείνει τη σύνδεσή σας στο Internet σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μέσω του υπάρχοντος ηλεκτρικού κύκλωματος του σπιτιού σας. Διαθέτει ένα Wi-Fi Button Clone όπου επιτρέπει SuperRange Extension, που σημαίνει ότι μπορεί να αντιγράψει αυτόματα το SSID και τον κωδικό πρόσβασης του router σας. Με τον τρόπο αυτό, απλοποιεί την παραμετροποίηση του ασύρματου δικτύου σας και επιτρέπει ομαλή περιαγωγή εντός του δικτύου του σπιτιού σας.

Το TL-WPA8631P KIT AV1300 Powerline επεκτείνει τη σύνδεσή σας στο Internet σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μέσω του υπάρχοντος ηλεκτρικού κύκλωματος του σπιτιού σας. Το TL-WPA8631P KIT διαθέτει ένα Wi-Fi Button Clone όπου επιτρέπει SuperRange Extension, που σημαίνει ότι μπορεί να αντιγράψει αυτόματα το SSID και τον κωδικό πρόσβασης του router σας. Με τον τρόπο αυτό, το TL-WPA8631P KIT απλοποιεί την παραμετροποίηση του ασύρματου δικτύου σας και επιτρέπει ομαλή περιαγωγή εντός του δικτύου του σπιτιού σας.

Απολαύστε εξαιρετική κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας

Επεκτείνετε το δίκτυο Wi-Fi χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες γραμμές τροφοδοσίας του σπιτιού σας. Συνδέστε το TL-WPA8631P για να μεταδώσετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο σε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού σας και να μοιραστείτε αυτήν τη σύνδεση με όλες τις αγαπημένες σας ενσύρματες και ασύρματες συσκευές. Ένα ενοποιημένο δίκτυο διατηρεί τη σύνδεσή σας σταθερή, ακόμα και όταν μετακινείστε στο σπίτι.

Plug, Pair and Play!

Συνδέστε το TL-WPA8631P στον τοίχο και συνδέστε το στο δρομολογητή με καλώδιο Ethernet. Στη συνέχεια, συνδέστε το TL-WPA8631P σε οποιαδήποτε επιθυμητή πρίζα.

Πατήστε τα κουμπιά «Ζεύγος» και στους δύο προσαρμογείς για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές δίκτυο. Ορίστε! Απλά απολαύστε ένα υψηλής ταχύτητας ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο.

Μην χάσετε μια πρίζα

Το passthrough powerline κιτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια παραδοσιακή ηλεκτρική πρίζα, διασφαλίζοντας ότι καμία πρίζα δεν θα χαθεί. Το ενσωματωμένο φίλτρο θορύβου εμποδίζει τον θόρυβο ηλεκτρικού σήματος να επηρεάσει την απόδοση του powerline.

Κατασκευαστής

TP-LINK

TPTL-WPA8631PKIT
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: