UGREEN CM333 Switch Box 2in1 HDMI 2.0 4K (black) (80126)

18,40 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

UGREEN CM333 Switch Box 2in1 HDMI 2.0 4K (black) (80126)

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Συνδέστε έως και 2 συσκευές στην τηλεόρασή σας ταυτόχρονα και εναλλάξτε μεταξύ τους εύκολα. Ο συμπαγής διακόπτης UGREEN CM333 είναι εξοπλισμένος με 2 διασυνδέσεις HDMI - 2.0 και 1.4. Επιτρέπει ταχύτητες μετάδοσης έως και 18 Gbps και υποστηρίζει αναλύσεις έως 4K/60Hz. Το προϊόν είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και δεν απαιτεί εγκατάσταση πρόσθετων προγραμμάτων οδήγησης.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε 2 συσκευές και θέλετε να τις συνδέσετε στην τηλεόραση ή την οθόνη σας για μεγαλύτερη, καθαρότερη εικόνα; Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε τι χρειάζεστε περισσότερο - με τη βοήθεια ενός διακόπτη, μπορείτε να τα συνδέσετε και τα δύο! Παίξτε άνετα ένα παιχνίδι στην κονσόλα σας και, όταν το χρειαστείτε, μεταβείτε στον φορητό υπολογιστή σας με ένα κλικ.

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα εικόνας. Το Switch υποστηρίζει αναλύσεις έως και 4K/60Hz και προσφέρει βελτιωμένη φωτεινότητα, ώστε να μπορείτε να ξαναζήσετε την απόλαυση των αγαπημένων σας ταινιών. Ανακαλύψτε λεπτομέρειες που δεν είχατε δει στο παρελθόν και εκπλαγείτε από τα ζωντανά, καθαρά, φυσικά χρώματα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα συμβατότητας. Ο διακόπτης υποστηρίζει τις περισσότερες οθόνες, προβολείς και τηλεοράσεις που διατίθενται στην αγορά. Λειτουργεί απρόσκοπτα με φορητούς υπολογιστές, κονσόλες XBOX και PlayStation, TV box και DVD player. Συνδέστε 2 συσκευές της επιλογής σας και εναλλάξτε βολικά μεταξύ τους όποτε θέλετε!

Απολαύστε αστραπιαία μετάδοση. Ο διακόπτης διαθέτει 2 διασυνδέσεις HDMI - 2.0 και 1.4, η πρώτη από τις οποίες επιτρέπει ταχύτητες μεταφοράς έως και 18 Gbps και η δεύτερη έως και 10,2 Gbps. Χάρη σε αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, να παίξετε παιχνίδια ή να εργαστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ανεπαρκές σήμα, καθυστερήσεις και τραυλισμός θα γίνουν μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση!

Ο διακόπτης είναι παιδικό παιχνίδι για χρήση. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς συνδέστε το στη συσκευή της επιλογής σας. Το σύστημα plug&play θα σας επιτρέψει να αποφύγετε την περίπλοκη διαμόρφωση και την ανάγκη εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης! Το προϊόν είναι συμβατό με Windows 10/8.1/8/7/XP, Linux και Mac OS.

Specification

 

Brand UGREEN
Model CM333
HDMI Interface 1.4, 2.0
Supported resolution 4K@60 Hz
Transfer speed 18 Gbps (HDMI 2.0), 10,2 Gbps (HDMI 1.4)
Compatibility Mac OS, Windows, Linux
Dimensions 68x68x14.5 mm
Input 2x HDMI, 1x USB 2.0
Output 1x HDMI

Εγγύηση (Μήνες) 12

80126
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: