Sonoff L2-M smart LED strip (L2-5M)

25,00 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Sonoff L2-M smart LED strip (L2-5M)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με έναν ενδιαφέροντα τρόπο και να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση. Η έξυπνη ταινία LED Sonoff L2 προσφέρει έως και 16 εκατομμύρια χρώματα και 21 προκαθορισμένες σκηνές για να διαλέξετε. Η λειτουργία του είναι εκπληκτικά εύκολη - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται ή μια εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη συσκευή με φωνή. Η ταινία υποστηρίζει επίσης σύνδεση Bluetooth και είναι εξαιρετικά εύκολη στην εγκατάσταση. Με μήκος έως 5 μέτρα και αντοχή στο νερό IP65 μπορείτε εύκολα να διακοσμήσετε τον χώρο της επιλογής σας.

Δεν χρειάζεται πλέον να περιορίζεστε - εσείς αποφασίζετε πώς θέλετε να λάμπει η λωρίδα LED σας! Αφού συνδυάσετε το L2 με την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα. Παλέτα ή χρωματικός τροχός; Πρόσφατες ή κλασικές αποχρώσεις; Η απόφαση είναι δική σου! Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα του φωτός. Θέλουν περισσότερα? Ο κατασκευαστής έχει ετοιμάσει 21 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια μοναδική διάθεση κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου ή ενός πάρτι. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μόνοι σας έως και 8 σκηνές DIY!

Η εφαρμογή σας δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Με τη βοήθειά του μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε χρονοδιαγράμματα εργασίας για τις ταινίες LED σας. Κάντε τα να ενεργοποιούνται αυτόματα την ώρα που συνήθως επιστρέφετε από τη δουλειά και να τα απενεργοποιείτε όταν φεύγετε από το σπίτι. Ή μπορείτε να διακοσμήσετε το κατάστημα ή το καφέ σας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Πως να το κάνεις? Ρυθμίστε το L2 να ανάβει στο χρώμα της επιλογής σας κατά τις ώρες λειτουργίας για να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες!

Σχεδιάζετε ένα πάρτι γενεθλίων; Οργανώνετε ένα πάρτι στο σπίτι; Με τη Λωρίδα LED L2 θα εκπλήξετε τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσετε εύκολα μια εκπληκτική ατμόσφαιρα! Απλώς επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες σκηνές ή χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα συγχρονισμού με μουσική. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας, η συσκευή μπορεί να προσαρμόσει τα εφέ φωτισμού στα τραγούδια που παίζονται. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Music Visualizer, προσκαλέστε τους φίλους σας να χορέψουν και παρακολουθήστε τα φώτα να χορεύουν μαζί σας!

Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινηθείτε από τη θέση σας ή να πιάσετε το τηλέφωνο ή το τηλεχειριστήριό σας για να προσαρμόσετε τον φωτισμό σας. Το L2 είναι συμβατό με τους βοηθούς φωνής Amazon Alexa και Google Assistant. Τώρα με λίγες μόνο λέξεις, για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του φωτός, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χρώματος, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα ή να απενεργοποιήσετε τη ζώνη. Φροντίστε τι θέλετε και μην ανησυχείτε για τίποτα - με το Sonoff, μπορείτε να κάνετε τον φωτισμό να προσαρμοστεί σε εσάς με μία μόνο πρόταση.

Έχετε πρόβλημα με το Διαδίκτυο; Η σύνδεσή σας δεν λειτουργεί; Μην ανησυχείτε για τίποτα! Η λωρίδα LED Sonoff L2 υποστηρίζει σύνδεση Bluetooth. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε άνετα σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η σύζευξη συσκευών είναι εκπληκτικά εύκολη και γρήγορη - απλώς ακολουθήστε μερικά απλά βήματα. Με το Sonoff μπορείτε να προετοιμαστείτε για οποιαδήποτε κατάσταση και να μην εκπλαγείτε από απροσδόκητα προβλήματα!

Τώρα μπορείτε εύκολα να διακοσμήσετε το μέρος της επιλογής σας στο σπίτι σας. Η ταινία L2 είναι αυτοκόλλητη και εξαιρετικά εύκαμπτη - απλά τοποθετήστε την όπως θέλετε και κολλήστε την στην επιλεγμένη επιφάνεια. Το προϊόν είναι επίσης αδιάβροχο IP65, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο μπάνιο ή δίπλα στην πισίνα. Δεν είναι μόνο αυτό! Εάν το L2 είναι πολύ μακρύ, μπορείτε απλά να το κόψετε. Μπορείτε επίσης να το επεκτείνετε με μια επιπλέον ταινία 5050RGB (δεν περιλαμβάνεται). Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να προσθέτετε έναν μετασχηματιστή ρεύματος και έναν ενισχυτή σήματος LED κάθε 5 μέτρα.

In the box

  • LED Lightstrip (5m)
  • Remote control
  • AC UK / EU / US Adapter
  • Smart Wi-Fi controller

 

Specification

 

LED Lightstrip

 

Brand Sonoff
Model L2
Length 5m
Input voltage DC 12V
Material FPCB
Color RGB
LED number 30/m
Luminous flux ≥300lm/m
Beam angle 140°
Working humidity ≤95%
Working temperature -15°C-50°C
IP Rating IP65

 

Wi-Fi Controller

 

Input DC 5-12V
Power 36W
Remote controller Infrared, 24 keys
Remote controller battery 3V (CR2025) (not included)
Wi-Fi IEEE 802.11 b 2.4G
Supported systems Android, iOS

 

Power adapter

 

Input 100-240V AC 50/60Hz 0.6A max.
Output DC 12V (24W)
Cable length 1.5m
Protection Overvoltage protection, overload protection, overheat protection
L2-5M
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: