Xiaomi IMI Lab Ec2 Wireless Home Security Camera (CMSXJ11A) (XIACMSXJ11A)

57,00 €
Με Φ.Π.Α Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες
Features

Xiaomi IMI Lab Ec2 Wireless Home Security Camera (CMSXJ11A) (XIACMSXJ11A)

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Ερωτήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις


Η Ερώτηση σας εχει αποσταλεί. Σας ευχαριστούμε
Ρωτήστε μας
Απόκρυψη Φόρμας
Captcha

Η Xiaomi IMI Lab Ec2 Wireless Home Security Camera παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, είναι αδιάβροχη με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και χρώματος λευκού. Παρέχει τη δυνατότητα ανίχνευσης ανθρωποειδούς και διαθέτει ισχυρή μπαταρία 5100 mAh.

IP κάμερα Full HD με WiFi και ενσωματωμένη μπαταρία

Τεχνολογία και ασφάλεια

Κάμερα με WiFi και ανάλυση βίντεο 1080p που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε, καθώς διαθέτει ηχείο αλλά και μικρόφωνο. Με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 5100mAh μεγάλης χωρητικότητας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 100 ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Συνδεσιμότητα

Μπορείτε να την χειριστείτε μέσω WiFi από το smartphone ή το tablet σας, καθώς διαθέτει εφαρμογή που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση. Επίσης η έξυπνη πύλη Mijia της κάμερας, βελτιώνει αποτελεσματικά τη σταθερότητα του σήματος δικτύου κατά την απομακρυσμένη μετάδοση δεδομένων και μειώνει την κατανάλωση ρεύματος της κάμερας.

Νυχτερινή όραση

Με την Xiaomi Mijia EC2 μπορείτε να λάβετε καθαρές εικόνες σε συνθήκες σκοτεινού περιβάλλοντος, χάρη στην τεχνολογία της υπέρυθρης ακτινοβολίας και των 8 IR Led που ενσωματώνει. 

Κατασκευαστής

Xiaomi
XIACMSXJ11A
chat Σχόλια (0)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: