Λόγοι Επιστροφών / Αλλαγών

Οι λόγοι επιστροφής παραγγελίας ή μέρος αυτής μπορεί να είναι οι εξής:

  • Πώληση λανθασμένων προϊόντων (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή.) με υπαιτιότητα του tech4you.gr. Στην περίπτωση αυτή συμπληρώστε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδω με τα στοιχεία που απαιτούνται και τον λόγο επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών στο  [email protected]. Χρεωνόμαστε εμείς τα μεταφορικά επιστροφής με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier και σας αλλάζουμε τα προϊόντα με καινούργια ή επιστρέφουμε τα χρήματα του καθαρού ποσού της παραγγελίας πίσω, μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.Με το πέρας των 14 ημερών απο την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος δεν θα γίνενται δεκτές οι επιστροφές των προιόντων με την αιτιολογία της λανθασμένης παραγγελίας με υπαιτιότητα του tech4you.gr.

  • Επιστροφές Λόγου ελαττώματος και εγγυήσεις: Το προϊόν από την στιγμή που θα το παραλάβει ο πελάτης στις πρώτες 14 ημερολογιακές ημέρες παρουσιάσει δυσλειτουργία συμπληρώνετε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδω με τα στοιχεία που απαιτούνται και τον λόγο επιστροφής και το στέλνετε στο [email protected].Το επιστρέφετε στο tech4you.gr με δικά μας έξοδα επιστροφής και εμείς το στέλνουμε στο ανάλογο εξουσιοδοτημένο service της κάθε εταιρίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής. Οι εγγυήσεις που αναφέρονται στο κάθε προϊόν μέσα στη ιστοσελίδα μας καλύπτονται αποκλειστικά από τις κατασκευάστριες εταιρείες και όχι από εμάς, εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης του κάθε προϊόντος αλλά πρέπει να ξέρετε πως υπάρχει κάποιος χρόνος αναμονής ο οποίος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του προϊόντος και την διαθεσιμότητα του οίκου στο συγκεκριμένο προϊόν που αναλαμβάνει την επισκευή η την αντικατάστασή του. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη για την όποια εξέλιξη και για τις ημερομηνίες πιθανής παραλαβής ή αντικατάστασης κάτι που θα γνωρίζει και το αρμόδιο τμήμα μας την ημέρα που το προϊόν θα φτάσει στο αντίστοιχο επισκευαστικό κέντρο. Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει την επισκευή για κανένα προϊόν το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, όλα αποστέλλονται σε επίσημους αντιπροσώπους ή επισκευαστικά κέντρα εντός και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός Ελλάδας. Το προϊόν της εγγύησης αντικαθίσταται ή επισκευάζεται με ευθύνη των οίκων που αναλαμβάνουν τις περιπτώσεις των εγγυήσεων. Μερικές φορές οι εγγυήσεις δεν αναγράφονται στην περιγραφή του προϊόντος οπότε αυτόματα λαμβάνεται υπόψη η εγγύηση που προσφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής και αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Η εγγύηση δεν είναι έγκυρη σε περίπτωση βλάβης / δυσλειτουργίας που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό / χρήση, καταστροφή.


  • Με το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, απευθύνεστε στην εκάστοτε εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία εγγύησης με προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς.

DOA

Τα προϊόντα καλύπτονται από DOA 14 ημερολογιακές ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αυτό σημαίνει ότι εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό και εφόσον το καλύπτει η πολιτική Doa του εκάστοτε κατασκευαστή, μπορείτε να μας το επιστρέψετε. Καλύπτουμε τα μεταφορικά επιστροφής σε εμάς και αποστολής προς εσάς. Αφού γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική του Doa από τον κατασκευαστή, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες, εάν το προϊόν δεν μπορεί να αντικατασταθεί θα γίνετε επιστροφή του χρηματικού ποσού το οποίο έχετε καταβάλει. Αν η επικοινωνία δε πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε καμία αλλαγή δε θα γίνεται αποδεκτή.

 • Άσκηση δικαιώματος υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή πρέπει εντός προθεσμίας (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας στο tech4you.gr το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως εδω .
  Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις:

 1. Να φέρουν άθικτες τις εργοστασιακές ταινίες ασφαλείας.(Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση)

 2. Να αποσταλούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δέκα (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

 3. Να έχει προηγηθεί γραπτή επικοινωνία μεσω της φορμας επιστροφης προιοντων που βρισκεται εδω για την πρόθεσή σας.

 4. Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο αγοράς του.

Ακολούθως, το tech4you.gr, αφού επιβεβαιώσει την κατάσταση του προϊόντος θα επιστρέψει στον πελάτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος εντός 10 ημερών.Σε περίπτωση που το προϊόν δεν τηρεί τις παραπάνω απαραίτητες προϋποθέσεις το ποσό που θα παρακρατείται από την εταιρεία ανέρχεται στο 50% του τιμήματος που κατέβαλε ο πελάτης. Εαν το προϊόν έχει χάσει πλήρως την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης από τον καταναλωτή το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο από 50%.

Προϋποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την εταιρεία μας προς εσάς στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παραπάνω έντυπο επιστροφών.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η παραγωγή της από εμάς και αποσταλεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς και να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας

τηλεφωνικώς στο 2310834860 ή στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected] εντός 2 ωρών από την στιγμή που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας.