Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

 

  • COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας (Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες)

  • COURIER – Διεύθυνση της επιλογής σας (Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες)

  • Παραλαβή από το κατάστημα.

Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 24-48 ώρες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

  • Παραλαβή από το κατάστημα : Η Tech4you διαθέτη σταθερό σημείο παράδοσης και παραλαβής προϊόντων και παραγγελιών στην  Θεσσαλονίκη - Δελφών 117- Τ.Κ 54644 - ΤΗΛ 2310834860 .

 

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας COURIER στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείτε από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της COURIER.

 

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το info@tech4you.gr.