list Κατηγ.: blog

Το νέο POCO C3

Έπειτα από αρκετά μικρά video που είδαμε τον τελευταίο καιρό, η Poco ανακοίνωσε τελικά το νέο της smartphone Poco C3.

Η έμπνευση του ονόματος του νέου Poco έρχεται από την κάμερα. Το C μεταφράζεται ως Camera ενώ το 3 αναφέρεται στους τρεις αισθητήρες που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Σχεδιαστικά το τηλέφωνο μοιάζει με κλώνο του Redmi 9C ενώ οι ομοιότητες είναι αρκετά περισσότερες εκτός της εμφάνισης. Το πίσω μέρος του Poco C3 είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα στο χέρι του χρήστη ενώ την ίδια στιγμή αποτρέπει τα υπερβολικά δακτυλικά αποτυπώματα. Το τηλέφωνο θα διατίθεται σε χρώματα Arctic Blue, Lime Green και Matte Black.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Poco C3, εξοπλίζεται με οθόνη 6.53’’ με εγκοπή τύπου Waterdrop, ανάλυση HD+ και αναλογία διαστάσεων 20:9. Στο πίσω μέρος συναντάμε βασικό αισθητήρα 13MP που συνοδεύεται από αισθητήρα macro 2MP αλλά και 2MP αισθητήρα βάθους. Στο εσωτερικό του το Poco C3 διαθέτει τον επεξεργαστή Helio G35 ενώ ανάλογα την έκδοση βρίσκουμε 3/4GB RAM αλλά και 32/64GB αποθηκευτικού χώρου. Σημαντικό εξίσου το γεγονός ότι ο αποθηκευτικός χώρος θα μπορεί να αναβαθμιστεί με επιπλέον GB μέσω κάρτας SD.

Το τηλέφωνο θα έρχεται με λειτουργικό σύστημα Android 10, το οποίο θα «τρέχει» το γνωστό περιβάλλον χρήσης MIUI 12. Όσον αφορά την αυτονομία, αναμένεται να είναι αρκετά ικανοποιητική αφού το Poco C3 διαθέτει μπαταρία 5000mAh ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση 10W.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Poco C3 να είναι η τιμή του. Η βασική έκδοση των 3/32GB θα κοστίζει μόλις $102 (κάτι λιγότερο δηλαδή από €87) ενώ η πιο premium έκδοση των 4/64GB δεν θα ξεπερνάει τα $122 (περίπου €104). Τα τηλέφωνα αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 16 Οκτωβρίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ