list Κατηγ.: blog

Ανακοίνωση της παγκόσμιας κυκλοφορίας του Xiaomi 13 Pro θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στη MWC.

 Η παγκόσμια κυκλοφορία του Xiaomi 13 Pro πλησιάζει, με την κινεζική εταιρεία να ανακοινώνει μια παρουσίαση στις 26 Φεβρουαρίου όπου και θα δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια της έκθεσης ΜWC όπου η Xiaomi θα έχει το δικό της εκθεσιακό χώρο ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και στο YouTube. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6:00μμ ώρα Ελλάδος.

Στην ανακοίνωση αλλά και το γραφικό που συνοδεύει την παρουσίαση, δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο «απλό» μοντέλο Xiaomi 13, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι η εταιρεία έχει επιλέξει να κυκλοφορήσει την Pro έκδοση του κορυφαίου της κινητού εκτός Κίνας.

Το Xiaomi 13 Pro έρχεται με Snapdragon 8 Gen 2 SoC, 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει το MIUI 14 που έχει ως βάση το Android 13 ενώ διαθέτει οθόνη 6,73" QHD+ 120Hz LTPO OLED LTPO που προστατεύεται από Gorilla Glass Victus.

 Η οθόνη διαθέτει ακόμα υποστήριξη HDR10+ και Dolby Vision αλλά και ενσωματωμένο έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για βιομετρική πιστοποίηση. Διαθέτει επίσης selfie κάμερα στο άνω μέρος και στη μέση, μέσω μιας μικρής οπής που κρύβει τον αισθητήρα των 32MP.

Στο πίσω μέρος, το Xiaomi 13 Pro διαθέτει ένα τριπλό σύστημα κάμερας που αποτελείται από κύριο αισθητήρα 50MP με OIS, 50MP τηλεφακό και 50MP υπερευρυγώνια κάμερα. Στην ανάπτυξη του συστήματος καμερών, σημαντικό ρόλο έχει παίξει η Leica, το όνομα της οποίας θα υπάρχει σε ένα φίλτρο με την ονομασία Professional Master Lens το οποίο μεταφέρει την προσομοίωση της κλασικής εμφάνισης στα 35mm, 50mm, 75mm και 90mm.

Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4.820 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 120W και ασύρματης φόρτισης 50W. Υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 10W. 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ