list Κατηγ.: blog

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Το Samsung Galaxy Z Fold3 πλέον είναι εδώ, έτοιμο να φιλοξενήσει τη δημιουργικότητά σου, να σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου και να σε βοηθήσει να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.

Ό,τι χρειάζεται περιλαμβάνεται στην εξωτερική οθόνη. Όταν όμως θελήσεις να ζήσεις τη μαγεία, τότε ξεδιπλώνεις τη συσκευή και να ανακαλύψεις μια τεράστια οθόνη 7.6’’ στο εσωτερικό της, με την  οποία μπορείς να κάνεις πολλά και με άνεση – ετοιμάσου να ανακαλύψεις κάτι ξεχωριστό.

Απόλαυσε μια εκπληκτική εμπειρία θέασης!

Στην εξωτερική πλευρά, μια οθόνη 6.2” επενδυμένη με Gorilla Glass Victus θα βρίσκεται εκεί για όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να εκτελείς οποιεσδήποτε ενέργειες με την απαιτούμενη ταχύτητα κι άνεση, απευθείας από εκείνη. Γράψε μηνύματα, περιηγήσου στο internet, παρακολούθησε βίντεο και χρησιμοποίησε το Samsung Galaxy Z Fold3 σου όπως έχεις συνηθίσει. Απόλαυσε ομαλή κίνηση, χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 120Hz που χρησιμοποιείται στην εξωτερική οθόνη, μια τεχνολογία που θα σε κάνει να απολαμβάνεις κάθε άγγιγμα και θα μεταμορφώσει την εμπειρία χρήσης σε κάθε επίπεδο.

Όμως, ανοίγοντας τα δύο μέρη της συσκευής, κάτι εκπληκτικό σε περιμένει. Μια τεράστια οθόνη 7.6” με πάνελ Dynamic AMOLED 2X θα κάνει απολαυστική κάθε στιγμή που την κοιτάς, χαρίζοντάς σου όχι μόνο εξαίσια χρώματα και πραγματικά μαύρα, αλλά και έκταση που θα σε κάνει να μη θέλεις να σταματήσεις οτιδήποτε κι αν κάνεις. Μπορείς εύκολα να παρακολουθήσεις ταινίες και σειρές, αθλητικούς αγώνες και γενικότερα οποιοδήποτε είδος βίντεο με έναν εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων, αντίθεσης και ευκρίνειας σε μια μεγάλη κι απολαυστική οθόνη. Φυσικά, διαθέτει επίσης υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz κι έτσι κάθε κίνηση που προβάλλεται είναι εξαιρετικά ομαλή, είτε πρόκειται για το σκρολλάρισμα κατά την απλή περιήγηση στο διαδίκτυο είτε για ένα παιχνίδι, όπου μάλιστα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια κρίσιμη στιγμή.

Και η εσωτερική κάμερα; Σχεδόν άφαντη. Στο δεξιό μισό της εσωτερικής οθόνης βρίσκεται μια selfie camera με την οποία θα μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις ή να βγάζεις φωτογραφίες και βίντεο, όμως πρακτικά δε φαίνεται, καθώς όταν δε βρίσκεται σε χρήση καλύπτεται από ενεργά pixels και λειτουργεί ως κομμάτι της οθόνης, προβάλλοντας κανονικά το περιεχόμενο που παρακολουθείς σαν να μην υπήρχε κάμερα εκεί αλλά μια συνέχεια της οθόνης. Και για να απολαμβάνεις άπλετο περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις -μεταξύ άλλων προνομίων- με το νέο σου Samsung Galaxy Z Fold3 θα αποκτήσεις και συνδρομή 4 μηνών στο YouTube Premium*, ώστε να παρακολουθείς ασταμάτητα βίντεο χωρίς την παρεμβολή διαφημίσεων και να δεις ανενόχλητος για τι είναι ικανή η οθόνη αυτή.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορείς να κάνεις χρήση της λειτουργίας Flex για να ανακαλύψεις νέους τρόπους να χειρίζεσαι τις αγαπημένες σου εφαρμογές. Έχοντας το viewfinder στο ένα μισό της οθόνης και όλα τα πλήκτρα χειρισμού της κάμερας στο άλλο μισό, για παράδειγμα, μπορείς να έχεις καθαρή εικόνα του θέματός σου και των πλήκτρων χειρισμού αλλά και να στερεώσεις το κινητό με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνεις βιντεοκλήσεις ή vlogs χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, όλα χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του Samsung Galaxy Z Fold3.

Δώσε ώθηση στον εαυτό σου με το S Pen Fold Edition!

Νιώθεις πως η οθόνη, όταν ξεδιπλώνεται, θυμίζει ένα μαγικό καμβά έτοιμο να φιλοξενήσει τα σκίτσα σου; Τότε το… μαγικό ραβδί σου λέγεται S Pen Fold Edition και αναμφίβολα θα χαρείς κάθε στιγμή που το χρησιμοποιείς. Για πρώτη φορά, το φημισμένο S Pen** της Samsung μπορεί να λειτουργήσει σε ένα foldable smartphone κι όχι απλά λειτουργεί αλλά δημιουργήθηκε για αυτή, εκμεταλλευόμενο έτσι κάθε πιθανή λεπτομέρεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να σχεδιάσεις οτιδήποτε σκεφτείς χωρίς να σκέφτεσαι αν θα φθείρεις την οθόνη, καθώς η μύτη του είναι σχεδιασμένη ειδικά για το Samsung Galaxy Z Fold3 και περιορίζει τη δύναμη που ασκείται για να επικεντρώνεσαι στις δημιουργίες σου κι όχι στα τεχνικά του πράγματος.

Επιπλέον, το S Pen Fold Edition μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους στην καθημερινότητά σου, στη γενικότερη χρήση ή για κάτι πιο συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης μπορείς να αγγίξεις δυο φορές το κάτω μισό της οθόνης με τη γραφίδα και αυτόματα να ανοίξει η εφαρμογή Samsung Notes για να κρατήσεις σημειώσεις από την κλήση. Οι χειρόγραφες σημειώσεις σου μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακό κείμενο το οποίο μπορείς να διαχειριστείς σαν να το είχες γράψει με το πληκτρολόγιο της συσκευής.

Εξίσου χρήσιμα είναι τα Air Commands, και δη το Smart Select, με το οποίο μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι της οθόνης κι έπειτα να το μοιραστείς με άλλους, να προσθέσεις σημειώσεις, να απομονώσεις το κείμενο που περιέχει και άλλα. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιείς το S Pen Fold Edition αντί της αφής για οτιδήποτε θελήσεις στην εσωτερική οθόνη, σε περίπτωση που απλώς σε βολεύει να χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο τη συσκευή σου. Οι δυνατότητες είναι πολλές, οπότε σκέψου τι θέλεις να γίνει κι άφησε το S Pen Fold Edition και το Samsung Galaxy Z Fold3 σου να το κάνουν πράξη.

Ο παράδεισος του multitasking!

Μια μεγάλη οθόνη στην τσέπη σου είναι φανταστική, όμως αν αυτή η οθόνη συμπεριφέρεται έξυπνα; Τότε το multitasking γίνεται εύκολο χάρη σε λειτουργίες που στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητάς σου. Αξιοποίησε το Taskbar για να έχεις γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι με σκοπό την αμεσότητα.

Έπειτα, μπορείς να έχεις έως και τρεις εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα (αρκεί οι εφαρμογές να υποστηρίζουν την λειτουργία), μοιράζοντας την οθόνη σου σε τρία κομμάτια για να τις χρησιμοποιείς όλες παράλληλα – για παράδειγμα τις σημειώσεις, έναν e-mail client και το εταιρικό chat. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ζευγάρια ή τριάδες εφαρμογών που θα ανοίγουν με ένα άγγιγμα και θα καταλαμβάνουν το χώρο που τους αναλογεί στην οθόνη βάσει των δικών σου προτιμήσεων, για να γλιτώνεις χρόνο και να μην επαναλαμβάνεις τη διαδικασία κάθε φορά που τις χρειάζεσαι. Είναι εφικτό ακόμη και το Drag & Split, δηλαδή το σύρσιμο μιας διεύθυνσης ιστοσελίδας προς το κενό της οθόνης για να ανοίγεις εύκολα συνδέσμους που σου στέλνουν χωρίς να κλείνεις την εφαρμογή που χρησιμοποιούσες ή να ανοίγεις τον browser. Ξεδιπλώνοντας το Samsung Galaxy Z Fold3, ξεδιπλώνεις όχι μόνο μια συσκευή, αλλά έναν νέο κόσμο.

Κάνε τη μετάβαση, εύκολα!

Επίσης, μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα της παλιάς συσκευής σου στο Samsung Galaxy Z Fold3  με το Smart Switch***. Μέσω της εφαρμογής μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όλα όσα χρειάζεσαι με εύκολο τρόπο (ασύρματα ή ενσύρματα) από το παλιό σου κινητό.

*Iσχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ