list Κατηγ.: blog

Realme 7 5G

Το νέο τηλέφωνο της εταιρίας παρουσιάστηκε μαζί με τα Realme Watch S και Buds Pro.

Η Realme παρουσίασε σε ζωντανή streaming εκδήλωση το τελευταίο της smartphone που ονομάζεται Realme 7 5G. Αν και φαίνεται παρόμοιο με το Realme 7 Pro που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, το 7 5G διαφέρει σημαντικά στο εσωτερικό του. Η πιο προφανής διαφορά είναι η υποστήριξη δικτύων 5G. Διαφορά η οποία καθιστά το τηλέφωνο ένα από τα οικονομικότερα smartphones της αγοράς με υποστήριξη δικτύων επόμενης γενιάς.

Η Realme έχει δει σημαντική ανάπτυξη του brand σε Ευρώπη και Ασία χάρη στις προσιτές αλλά καλά εξοπλισμένες συσκευές της, με το 7 5G να μην αποκλίνει από αυτή τη λογική. Ο επεξεργαστής Dimensity 800U ίσως ακούγεται άγνωστος σε σύγκριση με τα πιο δημοφιλή chipset Snapdragon της Qualcomm, αλλά η MediaTek έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Σημαντικό εξίσου και το γεγονός ότι το τηλέφωνο εξοπλίζεται με 6GB μνήμης RAM LPDDR4x αλλά και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Όσον αφορά τις δυνατότητες φωτογράφισης, το Realme 7 5G εξοπλίζεται με τετραπλό σύστημα κάμερας που αποτελείται από ευρυγώνιο αισθητήρα 48MP (f/1.8), υπερ-ευρυγώνιο 8MP (οπτικό πεδίο 119 μοιρών & f/2.3), αισθητήρα πορτρέτου 2MP (f/2.4) και αισθητήρα macro 2MP (f/2.4). Το τηλέφωνο εξοπλίζεται επίσης με μεγάλη μπαταρία 5000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 30W. Η Realme λέει πως μία πλήρη φόρτιση (0-100) διαρκεί 65 λεπτά. Μεταξύ των υπόλοιπων χαρακτηριστικών, βρίσκουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, υποστήριξη Dolby Atmos & Hi-Res αλλά και θύρα ακουστικών. Το κόστος της συσκευής θα είναι κοντά στα €312.

Στην ίδια εκδήλωση, η κινεζική εταιρία ανακοίνωσε επίσης το Realme Watch S, το οποίο θα κοστίζει περίπου €84, αλλά και τα Buds Pro με κόστος περίπου τα €90.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ