list Κατηγ.: blog

OnePlus Nord Watch.

 Η OnePlus παρουσίασε το πρώτο της smartwatch το Μάρτιο του 2021 και σήμερα ανακοινώνει ένα νέο μοντέλο που φέρει την ονομασία Nord κάτι που σημαίνει ότι αποτελεί την πιο οικονομικά προσιτή πρόταση της εταιρείας.

Αυτό είναι το OnePlus Nord Watch - ένα smartwatch με μεγάλη και φωτεινή οθόνη, δυνατότητα παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ημέρες.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, το Nord Watch διαθέτει ορθογώνια AMOLED οθόνη 1,78" με ανάλυση 368x448 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Αναμενόμενα το ρολόι δεν διαθέτει δικό του GPS, πράγμα που σημαίνει ότι ενημερώνεται για τη θέση του κατόχου του μόνο από το smartphone μέσω Bluetooth 5.2.

Η OnePlus ανέπτυξε το ρολόι ως unisex wearable και μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να παρακολουθούν τον μηνιαίο εμμηνορροϊκό τους κύκλο. Διαθέτει ακόμα αισθητήρα καρδιακών παλμών, λειτουργία SpO2 και υποστηρίζει την παρακολούθηση του ύπνου. Χάρη στο επιταχυνσιόμετρό του είναι σε θέση να ανιχνεύει αυτόματα διάφορες δραστηριότητες άσκησης, υποστηρίζοντας 105 τύπους άσκησης. Έχει επίσης βαθμό προστασίας IP68 για πλήρη προστασία από τη σκόνη και το νερό.

 Ακόμα, το σώμα του ρολογιού είναι από κράμα ψευδαργύρου και πλαστικό, ενώ το λουράκι είναι από σιλικόνη. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 230mAh και σύμφωνα με την OnePlus έχει αυτονομία 1μήνα στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Με ενεργή χρήση, αυτή περιορίζεται σε 10 ημέρες.

Το OnePlus Nord Watch είναι άμεσα διαθέσιμο με τιμή περίπου 60 δολαρίων -για περιορισμένο διάστημα- και σε χρώμα Midnight Black και Deep Blue. Στη συνέχεια η τιμή του θα οριστεί στα 85 δολάρια. Πάντως για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν το έξυπνο ρολόι της OnePlus θα κάνει την εμφάνισή του και εκτός Ινδίας. 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ